Hesabım
    Bir Kez Daha Çarpacak

    Haggis'in Los Angeleslıları küçük ekranda<br /><br />

    Paul Haggis'in Çarpışma'sı umulduğundan da çok beğenilince devam projelerini beraberinde getirdi. Alışık olduğumuz gibi bir devam filmine değil ama 36 saatlik hayatlarına tanıklık ettiğimiz Los Angeleslılara bir TV dizisinde daha yakından bakacağız.

    The Hollywood Reporter'ın bildirdiğine göre Lions Gate, Çarpışma'yı bir TV dizisine taşımayı planlıyor, hem de tam kadro. Haggis'in Sandra Bullock, Matt Dillon, Don Cheadle, Brendan Fraser gibi starlarla süslediği hikayesinde herkes küçük ekrana transfere hazır.

    Eğer proje gerçekleşir ve dizi kesinleşirse tüm oyuncular projede yer almak istiyormuş hata Cheadle serinin birkaç bölümünü de yönetmeye niyetliymiş. Dizi projesi için Nip/Tuck gibi beğenilen yapımlarda imzası bulunan FX firmasıyla görüşmeler başlamış bile.

    Eleştirmenlerin Alejandro Gonzales Inarritu'nun Paramparça Aşklar Köpekler'i ile Paul Thomas Anderson'ın Manolya'sının arasına yerleştirdiği Çarpışma ülkemizde de vizyona girdi. Hala seyretmediyseniz Sinekritik köşemizde yazarlarımızın fikirlerine göz atabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top