Hesabım
    Kibirli Aşık Miss Julie!

    Tiyatro sahnesinden beyazperdeye geçiş yapan Miss Julie, aristokrat bir ailenin kızıyla, evlerinin kahyaları arasında gelişen garip bir aşk hikayesine odaklanıyor.

    Efsane yönetmen Ingmar Bergman'ın favori aktristi olarak tanınan Liv Ullmann, dördüncü uzun metrajlı filmi Miss Julie için uzun bir aradan sonra yönetmen koltuğuna oturdu. August Strindberg'ün tiyatro için yazdığı oyun 19. yüzyılda İrlanda'da aristokrat bir ailenin kızı Miss Julie ile evin kahyası John arasında yaşanan kısıtlı bir zaman dilimini gözler önüne seriyor.

    SığınakHayat AğacıDuyguların RengiZero Dark Thirty ve Aşkın Halleri gibi filmlerle adından sıkça söz ettiren Jessica ChastainZafer ve GururDr. ParnassusYedi Psikopat ve Gerçeğe Çağrı gibi filmlerin İrlandalı aktörü Colin Farrell ile beraber Samantha Morton başrolleri paylaşıyor. 

    İçinde bulunduğu sınıfın rutinlerinden oldukça sıkılan ve kibirli bir kadın olan Julie, hizmetçilerin verdiği partiye konuk olur. Gittiği partide evin kahyası olan John'dan oldukça etkilenir ve aralarında bir çekim yaşanır. Birbirlerine karşı olan cüretkar tavırları güç savaşı olarak başlasada, kısa bir süre için aşka dönüşür. John’un nişanlısı Kathleen, bu ikilinin arasında yaşanan adı konulamayan duruma katlanmak zorunda kalırken, ikisi arasında başlayan aşk, tüm düzeni altüst edecek; ikisi için de trajik anların yaşanmasına neden olacaktır.

    Miss Julie, 28 Kasım 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top