Hesabım
    Ümmü Sıbyan: Zifir Filminden 2 Yeni Klip Geldi

    Yılın iddialı yerli korku filmlerinden olan Ümmü Sıbyan: Zifir'den iki yeni klip yayınlandı.

    Yönetmen Efe Hızır'ın ilk uzun metrajlı yapımı olan Ümmü Sıbyan: Zifir'den iki yeni klip korku severlerin beğenisine sunuldu. M3 Film dağıtımıyla vizyondaki yerini alacak olan yapımın afişini, American Horror Story dizisinin ilk sezonunun çarpıcı afişini tasarlayan Arda Aktaş hazırladı.

    Geçtiğimiz ay yayınlanan fragmanıyla dikkatleri üzerine çeken yapımın senaryosu Serhat Hasanoğlu  ile Muharrem Dokur'a ait. Rabia KayaMustafa KırantepeCeren Mertadam ve Melisa Akman'ın başrollerini paylaştığı filmin ortak yapımcıları arasında, sevilen dizi Ulan İstanbul'un oyuncularından Şebnem Bozoklu ve Kaan Yıldırım yer alıyor.

    Yaklaşan sınavın stresini üzerinden atmak isteyen bir grup öğrenci, bir akşam okulda kimsenin olmamasından faydalanıp, okulun öğretmenler odasında parti yapmaya karar verirler. Okula fark edilmeden girmeyi başaran öğrenciler için parti zamanıdır! Ekipten birinin yaptığı teklif, gecenin bütün akışını değiştirir: Okudukları okulda yıllar önce intihar etmiş Kevser adlı bir genç kızın ruhunu çağırmak. Başta eğlenceli gibi gelen bu aktivite, daha sonra birbiri ardına gelen felaketlere yol açacaktır.

    Ümmü Sıbyan: Zifir, 21 Kasım 2014'te sinemalarda!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top