Hesabım
    5. Malatya Uluslararası Film Festivali'nde 25 Kasım Programı!

    5. Malatya Uluslararası Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

    Beyazperde.com'un basın sponsorları arasında yer aldığı 5. Malatya Uluslararası Film Festivali Cuma gecesi gerçekleşen açılış töreni ve film gösterimleriyle start verdi!

    Festivalin 5. gününün ilk saatlerinde Liv Ullmann'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Jessica ChastainColin Farrell ve Samantha Morton'un paylaştığı Aşk ve Tutku filmi izleyicilerle buluşacak. Festivalde aynı saatlerde A. Cengiz Deveci ile Ulaş Cihan Şimşek'in yönetmenliğini paylaştığı fantastik aie filmi Hititya : Madalyonun SırrıLaurent Tirard imzalı aile komedisi Pıtırcık Tatilde ve Alman yapımı animasyon film Sevimli Hayalet filmi de gösterimde olacak. İnönü Üniversitesi Kütüphane ve Seminer Salonu'nda saat 11:00'de Beyazperdenin Gülen Yüzleri, saat 12:00'de Cerrahi ve Savaş Sanatı ve 12:45'te Hikaye filmleri gösterilecek.

    Film gösterim programının tüm detaylarına bu pdf'ten ulaşabilirsiniz

    Festival kapsamında gerçekleştirilen etkilerden ilk saat 10:30'da başlayacak. Serdar Akbıyık-Alper Turgut katılımında “İki Arada Bir Derede Sinema Yazarlığı Atölyesi” ve 13:00-17:00 saatleri arasında Hasan Deniz katılımında “Temel Fotoğrafçılık Atölyesi” gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top