Hesabım
    Gezici Festival Ankara'dan Sonra Eskişehir ve Sinop'ta!

    20. Gezici Festival yoluna devam ediyor.

    Beyazperde.com'un da sponsorları arasında olduğu; 20. Gezici Festival, Ankara, Eskişehir ve Sinop yollarında tüm hızıyla devam ediyor. Elif Röngen-Kaynakçı ve Nezih Erdoğan sunumuyla gerçekleşen "Osmanlı'dan Manzaralar" etkinliğinde Osmanlı topraklarında 1896-1922 arası çekilen çeşitli arşivlerdeki filmler canlı müzik eşliğinde gün yüzüne çıktı.

    20. Gezici Festival'in Eskişehir yolculuğu dün Toz Ruhu filminin gösterimiyle start aldı. Filmin ardından; filmin yönetmeni Nesimi Yetik, senarist ve yapımcısı Betül Esener ve oyuncusu Tansu Biçer soruları yanıtladı. Ayrıca dün gece Ankara Sinema Derneği'nin düzenlediği Gezici Festival, 20. yaşını çok özel bir konserle kutladı. Babazula'nın konseriyle 20. yaşını kutlayan Gezici Festival'in etkinliğinin ev sahipliğini, festival ekibinden Başak Emre ve Ahmet Boyacıoğlu üstlendi.

    Festivalin bugünkü programında ise; Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'den En İyi İlk Film başta olmak üzere 4 ödül kucaklayan Erol Mintaş imzalı Annemin ŞarkısıPedro Pires ile Robert Lepage'in yönetmen koltuğunu paylaştıkları Kanada yapımı Üçleme, bir Michelangelo Antonioni filmi olan Cinayeti Gördüm ve İranlı usta yönetmen Abbas Kiarostami imzalı Yakın Plan izleyicilerle buluşacak.,

    Gezici Festival hakkında ayrıntılı bilgi ve program için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top