Hesabım
    Still Alice'dan İlk Fragman Geldi

    Performansıyla övgüleri toplayan Julianne Moore'un başrolünde olduğu Still Alice filminin ilk fragmanı yayınlandı.

    Julianne Moore'un Alzheimer hastasını canlandırdığı ve gösterildiği festivallerde eleştirmenlerden tam not alan filmi Still Alice'ın ilk fragmanı yayınlandı. Bakire ve Hamile ile The Last of Robin Hood filmlerinin yönetmenleri Richard Glatzer veWash Westmoreland ikilisinin imzası olan film, Lisa Genova'nın aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlandı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Los Angeles Film Eleştirmenleri Birliği'nden 2. En İyi Kadın oyuncu ödülünü kapan Moore ayrıca, Gotham Bağımsız Film Ödülleri'nden de En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kapmıştı.

    İlk defa Toronto Film Festivali'nde görücüye çıkan filmde Julianne Moore'a; Alec BaldwinKristen Stewart, Kate BosworthHunter ParrishVictoria CartagenaShane McRae ve Stephen Kunken gibi isimler eşlik ediyor. 

    Columbia Üniversitesi'nde ünlü bir dilbilim profesörü olan Alice Howland, bir gün doktora gittiğinde Alzheimer'ın başlangıç evresinde olduğunu öğrenir. Eşi ve üç çocuğuyla birlikte sürdüğü hayata başka bir gözle bakmaya başlayan Alice, en genç kızıyla olan ilişkisiyle onu yeniden kazanmak için mücadele verir. Hastalığını başlarda kabullenmek istemeyen kadın Manhattan sokaklarında kaybolmasıyla beraber durumunu daha iyi anlamaya başlar.

    Still Alice, 13 Şubat 2015'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top