Hesabım
    Palto Film Günleri Başlıyor!

    Bu yıl 8. defa düzenlenecek olan Palto Film Günleri, 23-28 Aralık tarihlerinde izleyiciyle buluşacak!

    Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema Kulübü ve İletişim Bilimleri Fakültesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen ve bu yıl sekizinci defa izleyiciyle buluşacak olan Palto Film Günleri; sinemanın en iyi örneklerini izleyiciyle buluşturacak!

    13 uzun metrajlı, 1 belgesel filmin yer aldığı programın açılış filmi; Hüseyin Karabey'in yönetmenliğini üstlendiği Sesime Gel filmi olacak. 23 Aralık Salı günü Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu'da Hüseyin Karabey ve Derviş Zaim'in katılımıyla açılacak olan Palto Film Günleri, 6 gün boyunca sinema severleri bağımsız yapımlarla buluşturacak!

    Ünlü yönetmenlerin izleyiciyle buluşacağı söyleşilerin ve sinema sektöründe yer almak isteyen genç izleyicilerin katılımını hedefleyen atölyelerin de yer aldığı programda; artık geleneksel bir hal alan "Askıda Bilet" uygulaması da devam edecek. 

    "Askıda Bilet" uygulaması, seyircilerin herhangi bir seansa bilet alıp, gişeye bırakması ile gerçekleşiyor. Bu sayede ekonomik zorluk çeken sinemasevetler, biletlerini gişelerden herhangi bir ücret ödemeden alabiliyorlar.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top