Hesabım
    Önder Açıkbaş Türkücülüğe Soyundu!

    Mazlum Kuzey, 16 Ocak'ta sinemalarda!

    Önder Açıkbaş'ın başrolünü üstlendiği, "Bu kadar da şansızlık olamaz" dedirten komedi filmi Mazlum Kuzey 16 Ocak'ta vizyondaki yerini alıyor. Toprağın Çocukları filmiyle dikkatleri üzerine çekmeye başaran Ali Adnan Özgür'ün yönetmenliğini üstlendiği komedi filminde Açıkbaş'a; Turan Selçuk YerlikayaSeçil Buket Akıncı ve Erkan Can ile beraber ünlü türkücüler Dilber Ay ve Kahtalı Mıçı eşlik ediyor.

    Fantazi müzik şarkıcısı Mazlum Kuzey ve yakın arkadaşı Tıfıl'ın maceraları salonlarda kahkaha tufanı estirecek. Çalıştıkları pavyondan işten atılan Mazlum ve Tıfıl, kendilerini bir anda mafyanın kollarında bulur! Borçlarını ödemek için girişimci ve yaratıcı kişilikleri devreye girer. Mazlum ve Tıfıl Amsterdam'da marjinal düğünlerde şarkı söylemekten, beyaz yakalıların dünyasındaki iş görüşmelerine, yerli akıllı telefon yapmaktan doğrudan satış kanallarında tüy dökücü krem satmaya kadar uzanan, traji-komik iş denemeleri yaparlar. Hepsinde başarısız olduktan sonra tam tüy dökücü kremlerden parayı bulduk derken sattıkları kremin tüy dökmek yerine tüy çıkarmasıyla tüm umutları söner. Zira ev sahibesi Dilberay da bu kremlerden almış ve bıyıkları çıkınca onları evden kovmuştur. Beş parasız sokakta kalmışken, Tıfıl evdeki faturaların arasında bulduğu bir mektubu çıkarır. Mektup maddi sorunlarına kesin çözüm bulacaktır. Ancak bu kez de hayat Mazlum’u aşk ve dostluk arasında bir seçim yapmaya zorlamaktadır!

    Mazlum ve Tıfıl’ın acımasız iş dünyası ile imtihanları, kahkaha dolu bir komediyle 16 Ocak 2015'te beyazperde’de olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top