Hesabım
    Keskin Nişancı, Gişenin Zirvesini Hedef Aldı!

    Clint Eastwood imzalı Keskin Nişancı (American Sniper) ABD gişesinin birinci sırasına yükseldi!

    Akademi’nin 87. Oscar adaylarını ilan etmesiyle birlikte ABD gişesi iyiden iyiye kızışıyor. Geride bıraktığımız 16-18 Ocak hafta sonu gişe verilerinde Amerikan sinemasının usta ismi  Clint Eastwood’un son filmi Keskin Nişancı 90.2 milyon dolarlık bir gişeye imza attı. ABD’de “R-rated” kategorisinde vizyona giren Keskin Nişancı bu alanda, 2003’te gösterime giren ve 91.8 milyon dolarlık hasılat eden The Matrix Reloaded sonra ikinci rekora imza atmış oldu.

    Gişenin ikinci sırasında ise makas oldukça açılmış görünüyor. Romantik komedi The Wedding Ringer  ilk vizyon haftasında 21 milyon dolarlık gişesiyle ikinci sıraya otururken, Ayı Paddington 19 milyon ile üçüncü sıraya yerleşti. Geçtiğimiz hafta 39 milyon ile gişenin zirvesinde olan Takip 3: Son Karşılaşma bu hafta dördüncü sıraya gerilerken, bir başka Oscar adayı olan Özgürlük Yürüyüşü 8 milyon dolar gişe elde edebildi.

    Biyografik uyarlama The Imitation Game 7 milyon dolar ile altıncı sırasını korurken, Sihirli Orman dört basamak gerileyerek 7. Sıraya oturdu. Hobbit serisinin son halkası Hobbit: Beş Ordunun Savaşı vizyona girdiği beşinci haftada 4 milyon dolarlık hasılatta kalırken, onu dokuzuncu sırada Boyun Eğmez ve onuncu sırada ülkemizde de vizyona giren Hacker takip etti.

    Haftalık ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top