Hesabım
    Çağan Irmak Darülaceze'de!

    Türk sinemasının son dönem yönetmenlerinden Çağan Irmak, Darülaceze'nin özel kamu spotunu çekmek için ekibiyle kolları sıvadı.

    Ünlü Türk yönetmen Çağan Irmak, Darülaceze için hazırlanan 120. Yıl Kamu Spotu'nu kameraya alan isim oldu. 1895 yılından itibaren kimsesiz yaşlı, engelli ve çocuklara hizmet veren Darülaceze, Sultan Abdülhamit Han tarafından kurulmuş ve 120. yılında tarihini, misynonunu, sunduğu hizmetleri daha etkili bir şekilte tanıtmak ve bilinç oluşturmak için bu özel kamu spotunu hazırlattı.

    Çağan Irmak'ın çektiği spotun dikkatleri celbeden tarafı ise, Darülaceze'nin düşkünler yurdundan öte, bir yaşam merkezi ve hayat okulu olduğuna dikkat çekmesi oldu. Irmak çekim öncesi ziyarette bulunmuş ve kurumdan çok etkilendiğini, mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer olduğunu dile getirmiş. Erken saatlerde start alan çekimlerde ekip, üç farklı hikayeyle gençleri yaşlılarla buluşturdu.

    Irmak, yaş alan insanların hayatın her alanında gençlere söyleyeceği çok şeyler olduğunu düşünmüş, spotta Darülaceze'nin Hayat Okulu olduğu vurgusunu yapmış.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top