Beyazperdem
    Çağan Irmak
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Senarist, Danışman Daha fazlası
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 4 Nisan 1970 (İzmir)
    Yaş 49
    16
    yıllık kariyer
    21
    film ve dizi

    Biyografi

    4 Nisan 1970 İzmir doğumlu yönetmen ve senaryo yazarı olan Çağan Irmak’ın çocukluğu İzmir’de geçmiştir. Ege Üniversitesi Radyo-TV ve Sinema bölümünde okurken çektiği kısa filmler Sedat Simavi Ödülü’nü  kazandırmıştır. Mezun olduktan sonra ise şansı yağver gitti ve başarılı yönetmenlerin yardımcılığını üstlenerek uzun metrajlı yapımlarda çalışmaya başladı.Asmalı Konak adlı efsane diziyle adını tüm Türkiye’ye duyuran Çağan Irmak ardından Çemberimde Gül Oya ile de aynı başarıyı elde etti.9 uzun metrajlı filmi bulunan Çağan Irmak’ın filmlerinden bazıları; Tamam mıyız? , Prensesin Uykusu, Yol Arkadaşım, Bana Şans Dile, En iyi yönetmen, en iyi senaryo ve en iyi film ödülünü alan Babam ve Oğlum .

    Filmografi

    Bizi Hatırla
    Bizi Hatırla
    22 Kasım 2018
    Çocuklar Sana Emanet
    Çocuklar Sana Emanet
    22 Mart 2018
    Benim Adım Feridun
    Benim Adım Feridun
    10 Kasım 2016
    Nadide Hayat
    Nadide Hayat
    18 Aralık 2015
    Unutursam Fısılda
    Unutursam Fısılda
    29 Ekim 2014
    Tamam mıyız?
    Tamam mıyız?
    29 Kasım 2013
    Dedemin İnsanları
    Dedemin İnsanları
    25 Kasım 2011
    Prensesin Uykusu
    Prensesin Uykusu
    19 Kasım 2010
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Haber

    8. Bodrum Türk Filmleri Haftası Sona Erdi
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    25 Eylül 2018 Salı
    Çağan Irmak'ın Yeni Filmi "Bizi Hatırla"dan İlk Poster!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    18 Temmuz 2018 Çarşamba
    Çağan Irmak imzalı dram filmi "Bizi Hatırla"dan ilk poster çıktı.
    Çağan Irmak'tan Yeni Film Geliyor!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    27 Haziran 2018 Çarşamba
    Çağan Irmak yeni filmi ile geliyor..
    43 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top