Hesabım
    Darüşşafakalı Öğrencilerin Filmleri Avrupa'da!

    Darüşşafaka Eğitim Kurumları öğrencilerinin hazırladıkları filmler, "Avrupa'nın Yıldızları" Kısa Film Yarışması’nda finalde!

    Darüşşafaka Eğitim Kurumları öğrencilerinin hazırlamış oldukları 2 kısa film, Avrupa'da yaşayan ve 13-30 yaş grubu arasında yer alan gençlerin katılım gösterdiği Avrupa'nın Yıldızları Kısa Film Yarışması'da ilk 20 film arasına girerek finale kaldı.

    Darüşşafakalı öğrencilerin Türkiye’deki ve Avrupa Birliği’ndeki politik karar alma sürecinde söz sahibi olabilmek amacıyla, Avrupa’ya yaratıcı bir yol gösterme isteğini konu alan iki kısa film, jüri tarafından finalde yarışması uygun görülen yapımlar arasına katıldı. Çevrimiçi oylama, halk oylaması ve jüri oylamasıyla kazanan yapımların belirleneceği yarışmanın finali ise 31 Mart tarihinde Lüksemburg ve Londra’da gerçekleşecek.

    Türkiye’yi Avrupa’nın bu prestijli yarışmasında temsil eden öğrencilere destek verebilmek için aşağıdaki adresi ziyaret ederek, oylamanın son bulacağı tarihe kadar beğeni ve paylaşım yapabilirsiniz:

    http://www.shiningstarsofeurope.eu/videogallery/

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top