Hesabım
    Türk İzleyicisi, Kocan Kadar Konuş'u Sevdi

    Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren Kocan Kadar Konuş adlı yerli komedi filmi kısa sürede gişenin lideri olmayı başardı.

    20 - 22 Mart tarihleri arasındaki Türkiye gişe verileri belli oldu. Buna göre Ezgi Mola'nın başrolünde olduğu başarılı komedi filmi Kocan Kadar Konuş, toplamda 256 bin 791 izleyici ile listenin birinci sırasına yerleşti. İkinci sırada ise tartışmalı bir yapım olan Son Mektup, 225 bin 346 seyirci ile yerini almış. Üçüncülüğü yine bir yerli yapım olan Selam: Bahara Yolculuk filmi ikinci haftasında 210 bin 365 kişi ile ele geçiriyor, toplamda 880 bin 525 seyirciye ulaşıyor.

    Dördüncülüğü bir başka yerli komedi filmi olan serinin ikinci bölümü Mandıra Filozofu: İstanbul ele geçiriyor. İkinci haftasındaki yapım haftasonunda toplam 95 bin 960 kişiye daha ulaşıyor. Beşinci sırada ise aksiyon ve macera türündeki roman uyarlaması Kuralsız var. Yapım ilk hafasonunda 93 bin 203 bilet satışı gerçekleştirmiş. Altıncılığa bir Walt Disney yapımı olan Sindirella yerleşirken, yedinci sırada bir kez daha bir yerli film, Çarşı Pazar bulunuyor.

    Aksiyon dozu ve başarılı hikayesi ile dikkatlerden kaçmayan Kingsman: Gizli Servis sekizinci sırada bulunurken, ilk haftasındaki Will Smith'li Fokus dokuzuncu olarak bizleri selamlıyor. Listenin onuncu ve son sırasında ise Alman yapımı animasyon filmi Sevimli Ejderha Kokonat 16 bin 622 seyirci ile yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top