Hesabım
    Mihrez: Cin Padişahı Hakkında Bilmedikleriniz!

    17 Nisan’da izleyici ile buluşmaya hazırlanan Mihrez: Cin Padişahı filmine dair daha önce duymadığınız detaylar!

    İlk kez bir filme konu olan cin padişahları yıllar önce gerçekleşmiş bir olaydan yola çıkarak senaryolaştırıldı. Bir grup gencin daveti üzerine aralarına katılan cinler, hayatlarında yok saydıkları bir olayın bedelini ödetmek için peşlerini bırakmaz. Şeytânî ve azgın cinler bu gençlere halüsinasyon göstererek akıllarını çelme gücüne sahiptir ve bu durum hayatlarını altüst edecektir.

    İşte Mihrez: Cin Padişahı'na dair detaylar: 

    • Türkiye’de ilk kez modelleme tekniği ile baştan bir Cin 3D görseli yaratıldı: Filmin içinde Cin’in beden dışında halini ilk hiçbir kaynak kullanmadan ilk defa bu filmde görüyoruz.
    • Modern hayatın içinde geçiyor: Köy hayatında geçen ve günümüz modern insanın kendini bağdaştıramadığı alışılmış Türk korku filmlerinden değil. Zengin ve modern gençlerin hayatında göreceğimiz bir film olacak. Günlük hayatınıza aynı şekilde devam edemeyceksiniz!

    • Hollywood etkili efektlere sahip olması: Türkiye’de ilk defa 450 sahnede bulunan Hollywood efektleri ile izleyiciyi inandırıcı bir dünya içine sürüklüyor.
    • Cin Padişahlarını ilk kez bu filmde görüyoruz: İslam dinine göre her günün bir Cin Padişahı bulunmakta ve bunların en güçlüsü Mihrez El- Ahmer bu filmin konusu.

    Mihrez: Cin Padişahı 17 Nisan’da izleyici ile buluşmayı bekliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top