Beyazperdem
    Doğa Konakoğlu
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 8 Mayıs 1988
    Yaş 31
    6
    yıllık kariyer
    11
    film ve dizi

    Biyografi

    Doğa Konakoğlu, 8 Mayıs 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Trakya Üniversitesi Radyo Ve Televizyon bölümünden mezun olan Konakoğlu, öğrencilik yıllarında çeşitli tiyatro oyunlarında yer aldı. Eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli kurumlarda editörlük, sunuculuk yapan Doğa Konakoğlu, Ali Biçim ile birlikte "Just Pide" adlı programda yaptığı skeçler ile sosyal medya fenomeni haline geldi. Yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un üstlendiği “Senden Bana Kalan" adlı sinema filminde Tosun karakterini canlandıran Konakoğlu ayıca, “Muck”, “ Pişt”, “Hayati Tehlike”, “Çarşı Pazar”,” Sevda'nın Bahçesi”, “Vallahi Hortladı”, “Üç Vakte Kadar” gibi birçok dizi ve filmde yer aldı.

    Filmografi

    Cin-si Bozuk
    Cin-si Bozuk
    6 Eylül 2019
    Cumali Ceber 2
    Cumali Ceber 2
    8 Haziran 2018
    Dijital Esaret
    Dijital Esaret
    26 Mart 2020
    Vallahi Hortladı
    Vallahi Hortladı
    20 Nisan 2018
    Üç Vakte Kadar
    Üç Vakte Kadar
    18 Mayıs 2018
    Hayati Tehlike
    Hayati Tehlike
    8 Aralık 2016
    Mihrez: Cin Padişahı
    Mihrez: Cin Padişahı
    17 Nisan 2015
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    Mihrez Cin: Padişahı Titretecek!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    16 Nisan 2015 Perşembe
    Yorumlar
    • Can A.
      Kardeşim sen hep mutlu biriydin hep öyle kalman dileklerim ile başarılarının devamını dilerim.
    Yorumları göster
    Back to Top