Hesabım
    Captain America Civil War Cephesinden IMAX müjdesi!

    Captain America ve Iron Man, Civil War'ın IMAX posteri için birbirine girdi!

    Yenilmezler: Ultron Çağı'nı izlememize sayılı günler kala Marvel dünyasından yepyeni haberler de gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki yıl izleme şansını bulacağımız Captain America: Civil War IMAX formatlı ilk fanmade teaser poster görücüye çıktı bile! Deviantart'ta yayınlanan poster, perdede gerçekleşecek çatışmanın ilk izlenimini gözler önüne seriyor.

    Önümüzdeki yılın en iddialı yapımlarından biri olmaya şimdiden aday gösterilen filmin yönetmen koltuğunu bir kere daha Russo Kardeşler otururken; filmin önemli bir kısmı yeni kuşak 2D IMAX kameralar ile çekilecek. Filmin çekimleri kısa bir süre sonra Atlanta'da başlayacak. Joe Russo, filmin Marvel evrenine dair yepyeni süprizlere gebe olduğunu belirtirken, önümüzdeki günlerde oldukça hararetli bir pre-prodüksiyon sürecinin geçeceğinin de sinyallerini verdi. 

    Başrollerini Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson ve Jeremy Renner gibisinden Avengers gediklilerinin paylaşacağı ekibe; Daniel Brühl ve Frank Grillo da dahil olmuştu. Film 6 Mayıs 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak! Film için hazırlanan ilk fanmade poster için tıklayın;

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top