Hesabım
    "Niyazi Gül Dört Nala" Yarışın Kazananı Oldu!

    Ata Demirer'in yeni komedi filmi Niyazi Gül Dört Nala, geçtiğimiz haftasonu döneminin en iyi gişesini yapan filmi oldu.

    8 - 10 Mayıs dönemi Türkiye vizyon verileri belli oldu. Buna göre Ata Demirer'in yeni komedisi Niyazi Gül Dört Nala filmi toplamda 199 bin 221 seyirci ile listenin birincisi olmuş. İkinci haftasındaki gişe canavarı Yenilmezler: Ultron Çağı filmi ise bu haftasonunda 175 bin 993 kişi ile toplamda 848 bin 814 seyirci toplamına ulaşmış. Üçüncülüğü altıncı haftasına giren son dönemin en sansasyonel aksiyon - macera yapımı Hızlı ve Öfkeli 7 ele geçirmiş.

    Dördüncülüğü Karlar Kraliçesi 2 adlı animasyon toplamda 90 bin 516 seyirci sayısına ulaşarak ele geçirirken, beşinci sırada sekizinci haftasına giren başarılı yerli komedi Kocan Kadar Konuş bulunuyor.

    Altıncı sırada korku filmi Şeytani Ruhlar karşımıza çıkarken, yedinci sıraya romantizm sularında yüzen yerli film Senden Bana Kalan yerleşmiş. Sekizinci sırada son yılların en güçlü korku filmi olarak görülen Peşimdeki Şeytan 10 bin 620 seyirciyle karşımıza çıkıyor.

    Dokuzunculuğa Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları Hikayesi filmi yerleşirken, listenin onuncu ve son sırasında ise yerli korku denemesi Ezan filmi bulunuyor.

    Detaylı gişe verilerine Box Office sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top