Beyazperdem
Ata Demirer
facebookTweet
Görev Oyuncu, Senarist
Uyruk Türk
Doğum tarihi 6 Temmuz 1972 (Bursa - Türkiye)
Yaş 46
13
yıllık kariyer
10
film ve dizi

Biyografi

6 Temmuz 1972'de Bursa'da dünyaya gelen komedyen, oyuncu ve müzisyen, ilk ve orta öğrenimi Bursa'da tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Türk Müziği Bölümü'nü kazandı ve İstanbul'a taşındı. Üniversite yıllarında çeşitli yerlerde sahne alırken tiyatro ve gösteri dünyasına da ilk adımlarını atmaya başladı. Dormen Tiyatrosu'ndaki denemelerinin ardından stand up şovlarına ağırlık vererek üniversite öğrenimini yarıda bıraktı. İlk şov deneyimlerini 1996-1998 yılları arasında gerçekleştiren Demirer birçok yerde gösteri yaptıktan sonra büyük ses getiren Tek Kişilik Dev Kadro gösterisinin ilkini 1998 Şubat tarihinde gerçekleştirdi. Kapalı gişe oynayan bu gösterinin başarısını, aynı karakterlerin yer aldığı televizyon için yaptığı Korsan TV şovuna taşıdı.Demirer'in sinema serüveni Neredesin Firuze, Vizontele Tuuba, Kısık Ateşte 15 Dakika gibi filmlerde oyuncu... Devamını oku

Filmografi

Hedefim Sensin
Hedefim Sensin
29 Kasım 2018
Olanlar Oldu
Olanlar Oldu
19 Ocak 2017
Organize İşler 2
Organize İşler 2
3 Ocak 2019
Niyazi Gül Dört Nala
Niyazi Gül Dört Nala
8 Mayıs 2015
Eyyvah Eyvah 3
Eyyvah Eyvah 3
31 Ocak 2014
Berlin Kaplanı
Berlin Kaplanı
27 Ocak 2012
Eyyvah Eyvah 2
Eyyvah Eyvah 2
7 Ocak 2011
Eyyvah Eyvah
Eyyvah Eyvah
26 Şubat 2010
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

20 Fotoğraf

Haber

Ata Demirer'den Yeni Film Geliyor!
HABERLER - Yapım Aşamasında
28 Mayıs 2018 Pazartesi
"Organize İşler 2"ye Ata Demirer Katıldı!
HABERLER - Yapım Aşamasında
24 Ekim 2017 Salı
"Organize İşler 2"nin kadrosu genişliyor...
Olanlar Oldu'dan Eğlenceli Bir Video Daha!
HABERLER - Gündemdeki Filmler
18 Ocak 2017 Çarşamba
Toprak Sergen can yakıyor...
19 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top