Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Ata Demirer
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Senarist
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 6 Temmuz 1972 (Bursa - Türkiye)
    Yaş 48
    14
    yıllık kariyer
    11
    film ve dizi

    Biyografi

    6 Temmuz 1972'de Bursa'da dünyaya gelen komedyen, oyuncu ve müzisyen, ilk ve orta öğrenimi Bursa'da tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Türk Müziği Bölümü'nü kazandı ve İstanbul'a taşındı. Üniversite yıllarında çeşitli yerlerde sahne alırken tiyatro ve gösteri dünyasına da ilk adımlarını atmaya başladı. Dormen Tiyatrosu'ndaki denemelerinin ardından stand up şovlarına ağırlık vererek üniversite öğrenimini yarıda bıraktı. İlk şov deneyimlerini 1996-1998 yılları arasında gerçekleştiren Demirer birçok yerde gösteri yaptıktan sonra büyük ses getiren Tek Kişilik Dev Kadro gösterisinin ilkini 1998 Şubat tarihinde gerçekleştirdi. Kapalı gişe oynayan bu gösterinin başarısını, aynı karakterlerin yer aldığı televizyon için yaptığı Korsan TV şovuna taşıdı.Demirer'in sinema ...
    Devamını oku

    Filmografi

    Hedefim Sensin
    Hedefim Sensin
    30 Kasım 2018
    Olanlar Oldu
    Olanlar Oldu
    20 Ocak 2017
    Niyazi Gül Dört Nala
    Niyazi Gül Dört Nala
    8 Mayıs 2015
    Eyyvah Eyvah 3
    Eyyvah Eyvah 3
    31 Ocak 2014
    Berlin Kaplanı
    Berlin Kaplanı
    27 Ocak 2012
    Eyyvah Eyvah 2
    Eyyvah Eyvah 2
    7 Ocak 2011
    Eyyvah Eyvah
    Eyyvah Eyvah
    26 Şubat 2010
    Avrupa Yakası
    Avrupa Yakası
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    21 Fotoğraf

    Haber

    Bir Demet Tiyatro Ekranlara Geri Dönüyor!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    7 Haziran 2020 Pazar
    Sinema İşletmeleri ve Filmciler Arasında Tansiyon Yükseliyor!
    HABERLER - Sektörden
    31 Aralık 2018 Pazartesi
    Filmlerini vizyondan çeken ünlü filmcilerden yeni açıklamalar geldi!
    "Hedefim Sensin" Ekibiyle Filmi Konuştuk!
    HABERLER - Röportajlar
    29 Kasım 2018 Perşembe
    "Hedefim Sensin"in başrolleri ve yönetmenine mikrofon uzattık.
    22 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top