Hesabım
    Escobar : Kayıp Cennet Altyazılı Özel Video İlk Kez Beyazperde.com'da!

    26 Haziran'daki vizyonu için geri sayan filminden Türkçe altyazılı özel röportaj ve kamera arkası videosu sadece Beyazperde.com'da!

    Bu ay sonunda vizyona girmeye hazırlanan Pablo Escobar'ın yaşamından esinlenerek hayata geçirilen, yarı biyografik yapım Escobar: Kayıp Cennet'in Türkçe altyazılı özel röportaj ve kamera arkası videosu ilk kez ve sadece Beyazperde.com takipçileri ile buluşuyor! Yukarıda zileyebileceğiniz özel videoda filmin yönetmeni Andrea Di Stefano'nun yanı sıra Oscar ödüllü oyuncu Benicio Del Toro ile Açlık Oyunları serisinin yıldızlarından Josh Hutcherson ve Maria rolünü canlandıran Claudia Traisac'ın filme dair görüşlerini dinleyebilirsiniz.  

    17 milyon dolarlık bir bütçe ile Panama'da çekilen filmin senaryosu da Andrea Di Stefano'ya ait. Filmin konusu ise şu şekilde; Kolombiya'nın cennet misali doğasına vurulan genç sörfçü Nick, burada geçirdiği günler boyunca Maria adında bir kadınla tanışır ve ona aşık olur. Fakat yoksullara yardım için çalışan Maria'nın sıra dışı bir 'ailesi' vardır. Bölgenin en büyük kokain tüccarlarından olan Pablo Escobar'ı manevi amcası olarak benimseyen Maria, Nick'i de çalkantalı bir yaşamın içine doğru çekecektir... 

    Escobar: Kayıp Cennet 26 Haziran Cuma günü Bir Film dağıtımcılığı ile vizyonda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top