Beyazperdem
Andrea Di Stefano
facebookTweet
Görev Oyuncu, Yönetmen, Senarist
Uyruk İtalyan
Doğum tarihi 15 Aralık 1972
Yaş 46
20
yıllık kariyer
10
film ve dizi

Filmografi

The Informer
The Informer
22 Mart 2019
Escobar: Kayıp Cennet
Escobar: Kayıp Cennet
26 Haziran 2015
Pi'nin Yaşamı
Pi'nin Yaşamı
28 Aralık 2012
Ye Dua Et Sev
Ye Dua Et Sev
8 Ekim 2010
Dönüşüm
Dönüşüm
4 Aralık 2009
Nine
Nine
26 Şubat 2010
Kutsal Yürek
Kutsal Yürek
25 Kasım 2005
Angela
Angela
5 Mart 2004
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

7 Fotoğraf
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top