Hesabım
    Altın Koza Film Festivali'nin Yönetmeliği Belli Oldu!

    Bu yıl 22. defa düzenlenecek olan Altın Koza Film Festivali'nin yönetmelikleri açıklandı!

    Bu yıl 22. defa kapılarını sinemaseverlere açacak olan Uluslararası Altın Koza Film Festivali, 14-20 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bu yıl yapılacak olan festival kapsamında gerçekleştirilecek yarışmalarının yönetmeliklerinin yayınlandığını duyurdu.

    Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve bu yıl ilki yapılacak olan “Adana” Konulu Senaryo Yarışması yönetmeliklerine Adana Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesinden ulaşılabileceğini de belirten Sözlü; ayrıca ve bu yıl ilk kez yapılacak olan “Adana” Konulu Senaryo Yarışması yönetmeliklerinin de açıklandığını belirtti.

    Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması ve Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve “Adana” Konulu Senaryo Yarışması için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2015 olarak belirlenirken; Festival kapsamında düzenlenecek olan bütün yarışmalarda toplam 876.000 TL ödül dağıtılacağının da altı çizildi. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması kapsamında ‘En İyi Film’ seçilen yapımın 350.000 TL ödülün sahibi olacağını duyuruldu.

    Katılımcılar, yarışma yönetmeliklerine ve başvuru formlarına http://www.altinkozafestivali.org.tr ve http://www.adana-bld.gov.tr/duyurular.html adresinden ulaşılabilirler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top