Hesabım
    Tilda Swinton Süper Kahraman mı Oluyor?

    Oscar ödüllü oyuncu "Doctor Strange" filminde, orjinalinde Asyalı yaşlı bir adam olarak resmedilen "Ancient One" karakterini canlandıracağını açıkladı

    "Avukat / Michael Clayton" filmindeki performansıyla Oscar ödülüne layık görülen başarılı oyuncu Tilda Swinton merakla beklenen yeni Marvel filmi "Doctor Strange"in kadrosuna dahil oldu. Filmde oldukça beklenmeyen bir rolü canlandıracağını açıklayan oyuncu, filmde doktorun akıl hocası Ancient One karakterini canlandıracak.

    Çizgi romanın orjinalinde Asyalı, yaşlı bir adam olarak resmedilen karakter Tilda Swinton aracılığıyla daha modern bir görünüme bürünecek. Swinton'a başrolde Stephen Strange rolünde boy gösterecek olan "Sherlock"un yıldızı Benedict Cumberbatch eşlik edecek. Comics Alliance'a verdiği röportajda rolüyle ilgili konuşan oyuncu "Ben bir Marvel hayranıyım ve bence Doctor Strange'in içine gireceği evren fazlasıyla ilgi çekici. Hem bir oyuncu hem de bir hayran olarak o dünyada neler yapıldığını görmeyi çok istiyorum. Her şey yaratıcılıkla ilgili. Sonunda bir şeylerin patlamasıyla değil, çok daha ilginç bir şey. Ancient One rolünü oynamak karşı konulamaz. Böyle bir teklife olumsuz cevap veremem" diye belirtti. 

    Korku filmlerinin vazgeçilmez yönetmeni Scott Derrickson'ın yönetmenliğini üstlendiği film 2016 sonbaharında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top