Hesabım
    "Piyasadan Büyük Alacağımız Var" Filminden İlk Tam Fragman Yayınlandı!

    Film 4 Eylül'de güldürmek için geliyor!

    Televizyon, sinema ve medya camiasının bizzat içinde yer alıp, yaşanan birçok olaya tanıklık eden taze bir ekip, yaşadıklarından yola çıkarak bir bir araya geldi ve Genç Kafa grubunu kurdu. Ekibin ilk filmi “Piyasadan Büyük Alacağımız Var” eylül ayının ilk haftasında vizyona girmeye hazırlanırken eğlenceli filmin ilk teaser videolarından sonra ilk tam fragmanı da yayınlandı. Yukarıda seyredebileceğiniz fragman oldukça ilginç ve göndermeli sahneler de içeriyor.  

    Ekibin kendi deyimiyle film absürt olmaktan kaçınmayan bir komedi anlayışını temsil ediyor. Oyuncular,  ‘’Maddi manevi alacağımız var’’ diyerek,  tiyatrodan televizyona, televizyondan sinemaya kadar uzanan bu geniş piyasadan alacaklarını, mizahı yoğun, macerası bol, esprisi çok bir dille anlatıyor. 

    Ekip filmde geçen olaylar ile ilgili ise "Bu filmde izleyeceğiniz olaylar gerçek; lakin tüm kişi, kurum ve kuruluşlar hayal ürünüdür…" demeyi ihmal etmiyor. 

    Filmin başrollerini ‘’Genç Kafa’’ ekibinin oyuncuları İzzet Başlak, Ali Yiğit San, Rabia Tutal, Ali Rıza Kara, Okan Metin’in yanı sıra, Baran Erdoğan ve Okan Sağlam paylaşırken kadroda ayrıca Salih Kalyon, Melek Şahin, Cem Özer, Barış Başar, Kamil GülerTevfik İnceoğluCahit Kaşıkçılar ve Mehmet Auf gibi usta isimler de yer alıyor.

    Yapımcılığını Sami Dündar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Genç Kafa ekibinden Ekin Akçay’ın,  oturduğu film, 4 Eylül 2015'te vizyona girecek! 

    Genç Kafa Kimdir?

    Genç Kafa , Ekin Akçay, İzzet Başlak, Ali Yiğit San, Ali Rıza Kara, Rabia Tutal ve Okan Metin’den oluşuyor.  Müjdat Gezen Tiyatro bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümünden mezun olan, profesyonel gençlerin bir araya gelerek 2012 yılında oluşturduğu ‘’Genç Kafa’’ farklı bakış açılarıyla dikkat çekmeyi hedefliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top