Hesabım
    ABD Box Office'te Hip Hop Müziğin Egemenliği!

    Geçtiğimiz haftasonunun ABD Box Office rakamları açıklandı

    Bu haftasonunun ABD box office rakamları Hollywood aksiyonları haricinde bir sinema türünün de galip gelebileceğini kanıtladı! Geçen haftanın box office galibi biyografik Hip Hop belgeseli %55 buçukluk düşüşüne rağmen bu hafta da birinci geldi! Efsane grup N.W.A.'yi temel alan ve Dr. Dre'nin özür dilemesine sebep olacak kadar tepki çeken belgesel yapım Straight Outta Compton bu haftanın açık ara farkla galibi oldu. 3,025 sinema salonunda gösterilen  film vizyondaki 2. haftasında 26,7 milyon dolar hasılat yaptı. Vizyondaki 3. haftasında box office liderliğini kaptıran Hollywood aksiyonu Görevimiz Tehlike 5 ise 4. haftasını geride bıraktığı bu haftasonu 11,7 milyon dolar hasılatla 2. sırada yer aldı. Listenin 3. sırasında ise 10,6 mliyon dolarlık hasılat ile beklentilerin biraz altında kalan, ilk vizyon haftasını kutlayan korku yapımı Lanet 2 yer aldı.

    Listenin 4. sırasını ise yine ilk haftasını kutlayan Rupert Friend başrollü aksiyon yapımı Hitman: Ajan 478,2 milyon dolarlık hasılatla aldı. 1960'lı yılların Soğuk Savaş döneminde geçen casusluk filmi Kod Adı U.N.C.L.E. 2. haftasında 7,4 milyon dolar hasılat elde ederek 5. sıraya yerleşirken, yıldız kadrolu yapımı, Kristen Stewart ve Jesse Eisenberg'ün başrollerini üstlendiği American Ultra takip etti. İlk haftasını geride bırakan film 5,5 milyon dolar gişe yaptı. Listenin 7. sırasında ise 4,3 milyon dolar hasılatla vizyondaki 3. haftasını geride bırakan gerilim fimi Geçmişten Gelen yer aldı.

    Vizyondaki 6. haftasını kutlayan, Paul Rudd'un başrolünü üstlendiği Marvel yapımı Ant-Man, bu haftasonu milyon dolar hasılat elde ederek 8. sırayı alırken, 7'den 70'e herkesin sevgilisi olan sarı ufaklıkların macerasını anlatan animasyon Minyonlar filmi 3,7  milyon dolar gişe yaparak 9. sırada yer aldı. Listenin en son filmi ise 3. haftasında %55.3'lük düşüşle 3,6 milyon dolar gişe yapan ve Marvel'ın en başarısız yapımlarından biri olarak öne çıkan Fantastik Dörtlü oldu.

    ABD gişe verileri için tıklayın! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top