Hesabım
    Film Geliştirme Atölyesi 9. Dönem Başvuruları Açıldı!

    Köprüde Buluşmalar Film Geliştirme Atölyesi 35. İstanbul Film Festivali kapsamında 13-14 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenecek1

    35. İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen Köprüde Buluşmalar Film Geliştirme Atölyesi'nin 9. dönem başvuruları için start verildi.

    13-14 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan atölyede başvurular arasından seçilen projelerin yönetmen, senarist ve yapımcıları için her yıl verilen ön hazırlık ve sunum teknikleri eğitimine ek olarak geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen kapsamlı bir çalışma yapılacak. Ön çalışmanın ardından yönetmen, yapımcı ve varsa senaristler uluslararası sinema profesyonellerine birebir toplantılarda projelerini sunacaklar. Atölye sonunda seçilen projeler ise TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 10.000 dolarlık destek ödülü, Melodika Ses Post Prodüksiyon Ödülü, Fransa Ulusal Film Merkezi (CNC) 10.000 Avro destek ödülü ve Yunan adalarında  iki kere düzenlenecek senaryo atölyesi ve ardından online yapılacak senaryo danışmanlığını içeren Akdeniz Film Enstitüsü (MFI) Senaryo Atölyesi Ödülü'nü alacak.

    Başvurular 4 Ocak 2016 tarihine kadar resmi başvuru adresinden yapılabilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top