Hesabım
    “Sicario”nun Devam Filmi Yolda!

    Ülkemizde üç gün önce vizyona giren “Sicario” devam filmiyle beyazperdede olacak.

    "İçimdeki Yangın", "Tutsak" ve "Düşman" gibi filmlerle tanıdığımız ödüllü yönetmen Denis Villeneuve’ün son filmi “Sicario”, Amerika’da gösterime girdiği andan bu yana oldukça yoğun bir ilgiyle karşılandı.

    Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı yapım, Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışan filmlerden de biri olmuştu. Amerika’da üç gün önce Cuma günü yalnızca altı salonda vizyona giren film, yılın en büyük gişe hasılatlarından birini elde etmişti. Ülkemizde de geçtiğimiz Cuma vizyona giren film, sadece hafta sonu 5.370 seyirciye ulaşmayı bildi.

    Bu başarıyı görmezden gelmeyen Lionsgate, devam filmi için kolları sıvama hazırlığında. Yönetmenlik koltuğunda yine Denis Villeneuve’un oturmasını isteyen Lionsgate yapım şirketi, bu sefer Benicio Del Toro’ya daha fazla odaklanılmasını istiyor.

    Bu sene Oscar’da En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Görüntü ve En İyi Müzik dallarında aday olması beklenen filmin devam filmi daha şimdiden merak konusu olmuş durumda.

    18 Eylül’de Amerika’da sınırlı sayıda salonda gösterime giren film, 2 Ekim’de genel gösterime girecek.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top