Hesabım
    The Revenant'tan Türkçe Altyazılı Yeni Fragman!

    Geçtiğimiz yıla damga vuran yönetmen Iñárritu'nun bu yıla da damgasını vuracak olan filmi The Revenant'tan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

    Paramparça Aşklar Köpekler, 21 Gram, Biutiful ve Birdman gibi kendine has sinema diline sahip olan filmlerin usta olarak adlandırabileceğimiz yönetmeni Iñárritu, geçtiğimiz Oscar ödül törenine Birdman ile damgasını vurmuş ve sonrasında sinema dünyasının yaptığı ve yapacağı işlerle en çok merak uyandıran yönetmenler sınıfına dahil olmuştu.

     Iñárritu, bu yılki filmi The Revenant'ın oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio ve Tom Hardy'e yer veriyor. Michael Punke'un aynı isimli romanından uyarlanan The Ravenant'ın senaryosu ise Mark L Smith ve Iñárritu'ya ait. Çektiği her filmde teknik konularda farklı yenilikler deneyen ve bu yüzden de adından sıkça söz ettiren Iñárritu, bu filminde de kullandığı farklı çekim açılarıyla sinema okullarına yeni tartışma konuları, evrensel sinema kurallarına ise yeni bir soluk getirecek gibi duruyor.  

    19.yy'da geçen film, Hugh Glass adlı kürk avcısının intikamına ve hayat öyküsüne odaklanıyor. Ölüme terk edilen Hugh Glass'ın intikam için bir nevi yeniden dirilişini seyredeceğimiz film 25 Aralık'ta ABD'de vizyona girerken 22 Ocak 2016'da ise Türkiye'de vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top