Hesabım
    Harrison Ford, Indiana Jones 5 İle Geri Dönüyor!

    Steven Spielberg, Yahoo Movies’e verdiği demeçte Harrison Ford’un Indiana Jones 5’in kadrosunda yer alacağını belirtti

    1981 yılında hayatımıza giren Indiana Jones, Spielberg’ün filmografisinin temel parçalarından birini oluşturuyor. Harrison Ford ve Spielberg için ayrı bir öneme sahip olan filmin 1984, 1989 ve 2008 olmak üzere toplam dört bölümü çekilmiş ve bu dört bölümün de yönetmenliğini Spielberg, başrol oyunculuğunu ise Harrison Ford üstlenmişti. Spielberg yaklaşık sekiz yıl aradan sonra Indiana Jones 5 ile tekrar beyazperdeye dönüyor. Hem de Harrison Ford ile birlikte...

    Spielberg Yahoo Movies’e verdiği demeçte biraz da mizahi dilini kullanarak Tom Hanks’in mi yoksa Harrison Ford’un mu filmlerinde daha çok oynadığı sorusuna cevap verdi.

    Bilindiği üzere Tom Hanks son filmiyle birlikte Spielberg ile dört kez çalışmış olacak, buna karşılık Harrison Ford da bugüne kadar dört kez Spielberg ile birlikte çalışmıştı. Ford ile Indiana Jones 5’i çekerse dengeleri bozacağı esprisini yapan Spielberg, tekrar dengeyi bulmak adına Tom Hanks ile yeni bir film çekeceğini ve kariyeri boyunca da bir Hanks’e bir Ford’a film çekip dengeleri sabitleyeceği esprisiyle sözlerine devam etti. Spielberg, Indiana Jones 5 için henüz senaryonun yazılmaya başlanmadığını  fakat üzerinde konuştuklarını da sözlerine ekledi.

    Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Indiana Jones 5 için Chris Pratt ve Bradley Cooper isimleri gündemi oldukça meşgul etmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top