Hesabım
    Jessica Chastain Bond Kötüsü Olmak İstiyor!

    Oscar adayı oyuncu Jessica Chastain sevilen aksiyon serisi 007'de bağımsız bir kötü kadın karakterini canlandırmak istediğini açıkladı!

    Zero Dark Thirty, Marslı ve Yıldızlararası filmlerinin başarlı oyuncusu Jessica Chastain geleceğe dair kariyer hayallerini açıkladı. Bu hayallerden en önemlisi de bir gün bağımsız bir Bond kötü karakterini oynamak!

    W Magazine'e konuşan ünlü oyuncu "Hayatımdaki hedeflerden biri bir gün bir Bond kötü adamı olmak" dedi. Bond kızı olmayı istemediğini açıklayan Chastain "İnsanlar bana Bond kızı olmak isteyip istemediğimi soruyor. Onlara 'hayır, ben Bond kötü adamı olmak istiyorum' diyorum" diye konuştu. Güzel oyuncu 2013'te The Playlist'e verdiği röportajda da artık bir fiilmin kötü adamı olmak istediğini dile getirmişti.

    Bond serisindeki kötü kadın karakterlerin her zaman daha büyük bir kötü adamın maşası olması ve bağımsız bir kötü kadın karakterinin olmaması serinin aldığı eleştirilerin arasında bulunuyor. Chastain'ın bağımsız, kimsenin maşası olmayan bir Bond kötüsü olması fikri oldukça heyecan verici görünüyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top