Hesabım
    !f İlham Serisi “İnsan/Human”la devam Ediyor!

    !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 15. yaşına özel hazırladığı “ilham serisi”, Yann Arthus-Bertrand’ın son başyapıtı “İnsan/Human” ile devam ediyor.

    18-6 Mart 2016 tarihleri arasında İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 15. yılına özel hazırlanan ‘!f İlham Serisi’, Yann Arthus-Bertrand’ın son başyapıtı İnsan'la devam ediyor.

    Eylül ayında Roger Waters – The Wall belgeselini dünyayla aynı gün özel bir gösterim yaparak seyirciyle buluşturan !f İstanbul kapsamında Türkiye’de ilk kez seyirci karşısına çıkacak olan İnsan27 Ekim’de İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır ve Trabzon’da aynı anda gösterilecek. Çekimleri dünyanın 60 farklı şehrinde gerçekleşen ve 2 bin kişiyle yapılmış söyleşilerden oluşan yapım insanın özünün peşine düşüyor ve seyircilerini karanlık olduğu kadar umut verici insan hikâyeleriyle buluşturuyor. Savaştan ayrımcılığa, yoksulluktan homofobiye, bitmek bilmeyen insanlık sorunlarını kişisel hikâyelerle anlatmayı başaran Bertrand, ilk filmi Yuva'dan beri başarısını sürdürüyor.

    Filme davetiye kazanmak isteyenler için detaylar ise www.ifistanbul.com’da!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top