Hesabım
    Son Cadı Avcısı Hakkında Bilmedikleriniz!

    Vin Diesel'ın yeni filmini izlemeden önce bilmeniz gerekenler!

    Salgın ve Taken'ın başarılı yönetmeni Breck Eisner imzalı yeni bir fantastik macera yapımı sinema salonlarına geliyor! Son Cadı Avcısı macerayı, canavarları ve avcıları bir araya getiriyor.

    Başrollerini Vin DieselRose Leslie ve Elijah Wood'un paylaştığı yapımda aksiyon filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden olan Diesel, ölümsüz vampir avcısı Kaulder olarak boy gösteriyor. Film hakkında bilinmeyenler de bu haberimizde!

    • Filmin Cory Goodman imzalı senaryosu yılın en beğeniln senaryolarından biri olarak 2010 Blacklist'inde yer almıştı.
    • Dungeons and Dragons oyununun sıkı bir hayranı olan Diesel'ın canlandırdığı Kaulder karakteri, oyundaki cadı avcısı Melkor karakterinden esinlenilerek yaratıldı.
    • Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Paul Walker'ın ölümünün ardından Hızlı ve Öfkeli 7'nin çekimlerinin ertelenmesi sonucu Son Cadı Avcısı'nın çekimleri de ertelendi.
    • Filmde vampir kraliçe olarak boy gösterecek olan Kanadalı oyuncu Julie Engelbrecht ilk kez bir Hollywood yapımında boy gösterecek.
    • Filmdeki moda defilesi sahnesi Pittsburgh Üniversitesi kampının Carnegie müzesinde çekildi.
    • Filmin hazırlıklarının başladığı 2012 yılında filmin yönetmeni Timur Bekmambetov'un olacağı ve senaryonun da Cory Goodman tarafından yazılacağı açıklanmıştı. Ancak proje ilerledikçe yönetmen koltuğuna Breck Eisner geçti ve Goodman'ın senaryosu Melisa Wallack tarafından uyarlama için düzenlenerek işlendi.

    Merakla beklenen fantastik yapım bu Cuma günü sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top