Hesabım
    2016 Oscar Töreni Chris Rock'a Emanet!

    Sinemanın en önemli ödül töreni olan Oscar'ın sunuculuğunu bu yıl Chris Rock üstlenecek.

    Amerikalı komedyen, aktör, yönetmen, senarist, televizyon ve film yapımcısı Chris Rock ünvanlarına bir yenisini ekledi. Ünlü komedyen merakla beklenen 2016 Oscar Ödülleri Töreninin sunuculuğunu üstlenecek. 

    Gelecek yıl 28 Şubat günü Los Angeles'ta yapılacak olan 88. Oscar Töreni için Chris Rock ismi ilk olarak dedikodu olarak dolaşmaya başlamış olsa da Variety'de yer alan habere göre ünlü komedyenin sunuculuğu kesinleşti. Daha önce 2005 yılında da törenin sunuculuğu üstlenmiş Rock'ın geri dönüşünü bu yılın Oscar töreninin yapımcıları David Hill ve Raginald Hudlin açıkladı. Yapımcıların "Fenomen bir Oscar sunucusu olacak" dedikleri ünlü komedyen ise geri dönüşünü resmi Twitter hesabı üzerinden ilan etti. 50 yaşındaki komedyen gönderisine "Bakım kim dönüyor" yazdı.

    Geçtiğimiz yılın Oscar töreninin sunuculuğunu How I Met Your Mother'ın Barney'si olarak tanıdığımız Neil Patrick Harris üstlenmiş ve son 6 yılın en düşük Oscar töreni reytinglerini elde etmişti. Düşüş o kadar büyüktü ki 2014 senesinin Oscar töreni ile arasında %16'lık bir düşüş oranı vardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top