Hesabım
    Ricky Gervais Altın Küre'ye Geri Dönüyor!

    Heyecanla beklenen ödül töreninin sunuculuğunu 4 yılın ardından tekrar ünlü komedyen Ricky Gervais üstlenecek.

    3 yıllık Altın Küre macerasında ilk olarak 2010 yılında Altın Küre Ödül Töreni'nin sunuculuğunu üstlenen ve pek çok yıldıza esprileriyle zor anlar yaşatarak bazılarının töreni terk etmesini sağlayan ünlü komedyen Ricky Gervais geri dönüyor!

    Yaşananlardan sonra basına yaptığı açıklamada töreni tekrar sunmak istemediğini belirtmiş olan ünlü isim sözünden döndü. 2010-2012 arasında törenin sunuculuğunu üstlenen isim 2013'te sunuculuğu Tina Fey ve Amy Poehler'a devretmişti. Ancak törenden ancak 2 yıl uzakta kalabilen komedyen, bu yıl tekrar sunuculuk görevine geri döndü. NBC müdürü Paul Telegdy; "Tina ve Amy sivri dilli olabilir ancak Ricky tamamen korkusuz ve bu iş için biçilmiş kaftan. Bizi her zaman gururlandırdı. Tekrar hoşgeldin Ricky" diye konuştu. Ünlü komedyen ise haberi resmi Twitter adresinden duyurdu.

    Ünlü komedyen 10 Ocak'ta gerçekleşecek olan 73. Altın Küre Ödülleri'nin töreninde, yine sivri diliyle mikrofonun başında olacak. Charlie SheenRobert Downey Jr.Angelina Jolie ve Brad Pitt gibi pek çok Hollywood oyuncusunu sert esprilerle bezdiren ünlü komedyenin bu yılki hedefi bakalım kim olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top