Hesabım
    III. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'ne Geri Sayım!

    Festivalin film seçkileri açıklanmaya devam ediyor.

    Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde zorlu eleme sürecinin ardından seçkiler açıklanmaya başladı. Dünyanın en prestijli kısa film ödüllerinin verildiği platform olma hedefini sürdüren III. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde Uluslararası Kısa Kurmaca ve Uluslararası Kısa Belgesel kategorilerinde seçkiler açıklandı.

    20-27 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde Kısa filmler, En İyi Ulusal Kısa Kurmaca, En İyi Ulusal Kısa Belgesel, En İyi Uluslararası Kısa Kurmaca Ve En İyi Uluslararası Kısa Belgesel kategorilerinde yarışıyorlar. Ayrıca, İstanbul Medya Akademisi’nin Genç Yetenekler Ödülü de festival kapsamında verilecek. Seçki, Avrupa yakasında Beyoğlu Atlas ( Büyük Salon), Atlas 2, Majestik ve Tarık Zafer Tunaya sinema salonlarında; Anadolu yakasında ise Tepe Nautilus Cinemaximum sinema salonunda sinemaseverlerle buluşacak.

    Festival bünyesinde, usta sinemacıların katılacağı paneller, forumlar, atölye çalışmaları önceki yıllarda olduğu gibi sinema severlerin beğeniyle takip edeceği içeriklerle gerçekleşecek. Festival, kısa filmlerde olan iddiasını uluslararası uzun metraj filmler kategorisinde 50.000 Dolarlık ödül ile pekiştiriyor.

    Festival programına www.BogaziciFilmFestivali.com adresinden ulaşılabiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top