Hesabım
    Arcade Fire !f’e İlham Kaynağı Oldu!

    !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 15. yaşına özel hazırladığı ‘!f İlham Serisi’ “The Reflektor Tapes” ile devam ediyor.

    Arcade Fire, İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 15. yaşına özel hazırladığı ‘!f İlham Serisi’nde boy gösterecek!

    “The Reflektor Tapes” ile devam eden seri müzik severlerin dört gözle beklediği ve 24 Kasım’da Babylon Bomonti’de gösterilecek olan film, indie rock’un en sevilen gruplarından Arcade Fire’ın 2013’te çıkardığı ve eleştirmenlerce “yılın albümü” seçilen Reflektor’un yolculuğunu anlatıyor. 18 Şubat-6 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleşecek !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin ‘!f İlham Serisi’ “2013’ün albümü” seçilen Reflektor’ü yaratış süreçlerini ve albümle dünyayı turlarken uğradıkları Haiti, Los Angeles ve Londra’da yaşadıkları ruhsal deneyimleri konu alıyor. Dünyada 24 Eylül’de sınırlı sayıda sinema salonunda gösterime giren film, Türkiye’de ilk kez ve sadece ‘!f İlham Serisi’ kapsamında seyirciyle buluşuyor.

    Henüz dördüncü albümlerini çıkarmalarına rağmen indie rock dünyasının en iyi gruplarının başında gelmeyi başaran Arcade Fire, özellikle samimi sözleri ve anakımdan uzak duruşlarıyla sıkı bir hayran kitlesine sahip.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top