Hesabım
    Açlık Oyunları Son Halkasıyla Vizyonda!

    Filmin başrolleri son film hakkında konuştu!

    Suzanne Collins imzalı çok satan roman serisinden beyazperdeye uyarlanan Açlık Oyunları serisinin son filmi Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 nihayet seyircilerle buluşuyor!

    Cooming Soon'a röportaj veren başrol oyuncuları Jennifer LawrenceJosh Hutcherson ve Liam Hemsworth son filmle ilgili konuştu. Gale ve Peeta'nın ortak sahneleri, karakterlerinin evrimleri ve ünlü serinin sonrasında yapmayı düşündükleri hakkında açıklamalarda bulunan oyuncular ekiple ilgili görüşlerini de paylaştı. Katniss'in ilk filmden beri bakış açısının bir hayli değiştiğini belirten Lawrence, "İlk filmde dünyayı değiştirmek gibi bir amacı yoktu. Çünkü bildiği tek hayat oydu ancak seyahat edip diğer mıntıkalardaki sorunları da gördükçe aile ve kendisi onlardan etkilenmeye başladı" dedi. Katniss'in direnişinin şiddet temelli olmadığının da altını çizen Oscar ödüllü oyuncu, "Katniss bir savaş değil barış istedi" diye konuştu.

    Josh Hutcherson bir karakteri yaratabilmek için 4 filmlik bir zaman dilimine sahip olmanın iyi bir avantaj olduğunu belirterek, "Peeta birçok zorlu durumla karşı karşıya geldi ve bir hayli iniş çıkışları oldu. Serüvenin en sonunda en baştaki erdemli haline geri döndü" dedi. Gale'in direnişe gönülden inandığını açıklayan Liam Hemsworth ise "Gale Kapitol'de olanlardan bıkmış durumda. Bunun kendi mıntıkası ve öbür mıntıkalardaki etkisini de görebiliyor. Bu yüzden seri boyunca görüşü pek değişmiyor" dedi. 

    Katniss'in Devrim kampanyalarını güçlendirirken bir yandan da efsanevi seriye son noktayı koyacağı Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 sinemalarda seyircilerini bekliyor!

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top