Hesabım
    73. Altın Küre (Golden Globes) Sinema Dalı Adayları Açıklandı!

    Ödüller sezonda geri sayım heyecanı son hız sürüyor!

    Dün açıklanan SAG (Screen Actors Guild) adaylarının hemen ardından ödüller sezonunun rüzgarı hiç kesmeden devam ediyor. 2016 Golden Globe / Altın Küre Ödülleri için kıyasıya kapışacak adaylar da an itibariyle belli oldu! Türkye saatiyle 15:00'da Los Angeles’ta açıklanan adaylıklar FOXLIFE televizyon kanalının http://www.foxlife.com.tr adlı web sitesi üzerinden de canlı yayınlandı. 

    Ödüller 14 dalda sinema, 11 dalda ise televizyon alanında olmak üzere toplamda 25 kategoride sahiplerini bulacak. Açıklananan adaylar arasında ülkemizde vizyona girmesini heyecanla beklediğimiz Big Short, Danimarkalı Kız, Diriliş, Spotlight gibi yapımlar da var. Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan Deniz Gamze Ergüven imzalı Mustang ise Yabancı Dildeki En iyi Film dalında 5 aday arasına girmeyi başardı. Yarın vizyona girecek olan Steve Jobs filmi 4 dalda adaylık alırken Carol'ın oyunculuklardaki çifte adaylığı da gözlerden kaçmadı. 

    Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından belirlenen ve Oscar’ın ön habercisi olarak da bilinen ve Altın Küreler'in ödül töreni bu yıl Ricky Gervais’in sunuculuğunda gerçekleştirilecek. 73. Altın Küre Ödül Töreni 10 Ocak’ı 11 Ocak’a bağlayan gece Beverly Hilton Otel’inde düzenlenecek görkemli bir törenle sahiplerini bulacak. Bu sene  “Cecil B. DeMille Onur Ödülü”, 2 Altın Küre ödüllü sanatçı Denzel Washington’a verilecek. Tören canlı olarak ülkemizde FOXLIFE kanalından da izlenebilecek.  

    73. Altın Küre Sinema Dalı Adayları Tam Listesi!

    • En İyi Animasyon

               Ters Yüz 

               Kuzular Firarda

               Anomalisa

               The Peanuts Movie

               The Good Dinosaur

    • En İyi Film Müziği

      Carol

      Danimarkalı Kız

      The Hateful Eight

      Steve Jobs

      Diriliş

    Altın Küre (Golden Globe) Televizyon Adayları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top