Hesabım
    Deadpool'dan Yeni Görüntüler Geldi!

    Her gün yeni bir gelişmesiyle gündeme gelen Deadpool'dan yine haberler ve içerikler var.

    Marvel'ın çok yakında ülkemizde vizyona girecek olan Deadpool filminden yeni "mutant" fotoğrafı geldi. Yılbaşında gelecek fragmana doğru geri sayan "12 Days of Deadpool" kapsamında filmden bolca içeriğin paylaşıldığı dönemden filmin farklı karakterleri de nasibini almaya başladı.

    Marvel evreninin çenesiyle öldürme yeteneğine sahip olduğu söylenen "gıcık" kahramanı Deadpool'un beyazperdeye yansıyacak olan filminde X-Men evreninden tanıdığımız Colossus'un da boy göstereceği biliniyordu, ancak detaylar belirsizdi. Şimdi ise karakterden ilk fotoğraf EW aracılığıyla geldi. 20th Century Fox aracılığıyla çizgi romandan beyazperdeye uyarlanan filmde mutant Colossus'u Sırp oyuncu Stefan Kapicic seslendirirken, karakteri canlandıran isim ise figüran Andre Tricoteux canlandıracak. Stefan Kapicic karakterle ilgili olarak, "Tim Miller'ın Colossus'a dair fikri herkesten daha güçlü ve büyük olduğuydu. Ben 1.95 boyundayım ama onların 2 metreden uzun birine ihtiyaçları vardı. Bu yüzden figüran kullandılar ve o da çok iyi bir iş ortaya koydu" dedi. Oyuncu ayrıca Colossus'un çizgi romanlardakine olabildiğince yakın bir konuşması olacağı ve Rus aksanı olacağını da belirtti.

    Ryan Reynolds'ın Deadpool'u canlandıracağı yapımın kadrosunda Weasel rolünde T.J. Miller, Angel Dust rolünde Gina Carano, Negasonic Teenage Warhead rolünde Brianna Hildebrand, Copycat rolünde Morena Baccarin ve Ajax rolünde Ed Skrein yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Tim Miller'ın oturduğu filmin senaryosunda da Zombieland'in senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick'in imzası var. 

    Eski Özel Kuvvetler paralı askeri Wade Wilson'ın ters giden bir deney sonrasında süper güçlere sahip, Deadpool isimli bir alter ego geliştirmesini işleyen yapım, reel anlamıyla istenmeden ortaya çıkan süper kahramanın maceralarını anlatıyor. 

    Marvel'ın sevilen kahramanı Deadpool 12 Şubat 2016'da yerli seyircilerin huzuruna çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top