Beyazperdem
T.J. Miller
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Todd Joseph Miller

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 4 Haziran 1981
Yaş 36
12
yıllık kariyer
25
film ve dizi

Filmografi

Deadpool 2
Deadpool 2
18 Mayıs 2018
Crashing
Crashing
2017
Emoji Filmi
Emoji Filmi
8 Eylül 2017
Deadpool
Deadpool
12 Şubat 2016
Çılgın Ofis Partisi
Çılgın Ofis Partisi
8 Aralık 2016
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

51 Fotoğraf

Haber

Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülleri
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
12 Aralık 2016 Pazartesi
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3, 2019'a Ertelendi!
HABERLER - Yapım Aşamasında
6 Aralık 2016 Salı
Dreamworks'ün sevilen animasyon filminin üçüncü halkası 2019 yılında vizyona girecek.
Kim Hangi Filmde? TJ Miller, Elizabeth Banks, Bill Skarsgard...
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
6 Haziran 2016 Pazartesi
Hollywood'tan son haberler burada!
7 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top