Hesabım
    Michael Fassbender Assassin's Creed'e Yabancı!

    X-Men'in Magneto'su Michael Fassbender başrolünü üstlendiği uyarlamanın oyununu hiç oynamamış.

    Yönetmeni Justin Kurzel'in Oscar aday adayı olarak görülen Macbeth filminde de birlikte çalıştığı Michael Fassbender ve Marion Cotillard ikilisinin başrolde boy göstereceği Assasin’s Creed filminden yeni haberler var. Dünyada fenomen haline gelmiş popüler video oyunundan beyazperdeye uyarlanacak olan filmin Callum Lynch'ini canlandıracak olan Michael Fassbender rolü alana dek hiç oyunu oynamamış olduğunu açıkladı. EW'ye yaptığı açıklamada oyun hakkında çok az bilgisi olduğunu belirten oyuncu, "Oyunu rol bana geldikten sonra karakterin fiziksel yapısını daha yakından görebilmek için oynamaya başladım. Özel bir şey bulmak için çabalıyoruz. Konunun tümüyle özel olduğunu düşünüyoruz ve uyarlama konusunda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" diye konuştu.

    Filmin hayranlarının uyarlama için oldukça heyecanlı olduğunu belirten Fassbender, hayranların tarihi detaylar ve tutarlılık konusunda oldukça spesifik beklentileri olduğunu söyledi. Oyunun eğlenceli atmosferinden bolca yararlanmak istediklerini söyleyen oyuncu, "Ortaya özel bir şey çıkarmak için çok uğraşıyoruz" dedi.

    Filmde Cotillard'ın babası rolünde Muhteşem Yaratıklar'da Macon olarak boy gösteren Oscar ödüllü oyuncu Jeremy Irons, Fassbender'ın babası rolünde ise kalplerde Harry Potter serisinin Deli Göz Moody'si olarak yer eden usta oyuncu Brendan Gleeson bulunurken, filmin kadrosunda Ghostbusters filminde boy gösterecek olan Michael Kenneth WilliamsAriane Labed ve Denis Ménochet da yer alıyor. Genetik kodunun kilidini kırması ile atalarının hatıralarına erişim sağlayabilen Callum Lynch, 15. yüzyıl İspanya'sında yaşayan atası Aguilar'ın maceralarına katılıyor. Gizli bir topluluk olan Asassins'in soyundan geldiğini öğrenen genç adam yeni kazandığı beceriler ile baskıcı ve güçlü organizasyon Templer'ın karşısına çıkıyor. 

    Assasin’s Creed 1 yıl sonra, 23 Aralık 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top