Hesabım
    The Girl on the Train'den İlk Görüntüler!

    Emily Blunt başrollü yapımdan ilk fotoğraflar geldi.

    Duyguların Rengi filmi ile seyircisini kendine hayran bırakan Tate Taylor imzalı yeni gizem-dram filmi The Girl on the Train'den yeni görüntüler var.

    İntihar Timi'nde joker rolüyle izleyeceğimiz Jared LetoRebecca FergusonHaley Bennett, Justin Theroux ve Luke Evans'ı kadrosunda barındıran yapımın başrolünde ise Hollywood'un güzel yıldızı Emily Blunt yer alıyor. Paula Hawkins’in çok satan romanından beyazperdeye uyarlanacak olan yapım işsiz alkolik ve günlerini tren yolculukları yapıp sorunsuz ve muhteşem çiftleri gözlemleyerek geçiren bir kadına odaklanıyor. Boşanmış bir kadın olan Rachel her gün bindiği trende mükemmel çift olarak adlandırdığı bir kadın ve bir erkeği, "Jason ve Jess"i izler. Bir gün bu mükemmel çiftin aslında düşündüğü kadar mükemmel olmadıklarını anlayacaktır ve kendini gizemli bir olayın içinde bulacaktır. Aralarındaki aldatmaya şahit olmasıyla sarsılan Rachel, Jess'in ortadan kayboloşuyla iyice bocalamaya başlar.

    Rachel rolünü Emily Blunt üstlenirken mükemmel çifti Luke Evans ile Haley Bennett, Rachel'ın eski eşi ve yeni karısını ise Justin Theroux ile Rebecca Ferguson canlandıracak. Filmin senaryosu ise Erin Cressida'ya ait.

    Film Amerika'da 7 Ekim'de seyircileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top