Hesabım
    !f İstanbul 33 Şehre Yayılıyor!

    ‘alternatif film dağıtım ve paylaşım’ projesi !f², bu yıl Abu Dis’ten Girne’ye 50 farklı noktaya ulaşacak.

    Dünyada ilk kez !f İstanbul tarafından gerçekleştirilen ‘alternatif film dağıtım ve paylaşım’ projesi !f² ile  festival coşkusu 33 şehre yayılacak!

    İş Bankası Maximum Kart ve İş'te Üniversiteli partnerliğinde Mediatriple’ın sağlayacağı altyapı ile gerçekleşecek olan !f² ile festivalin son üç günü olan 26-27-28 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gösterilecek olan Hızın KızlarıSonitaOrmana DoğruCennet ve Deniz Gamze Ergüven'in 2016 Oscar’larında Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü için Fransa’yı temsil eden Mustang filmleri 33 şehir ve 50 farklı noktada, 15 bin kişiye aynı anda ulaşacak. !f², !f İstanbul’un festival salonlarını Türkiye’de 27 şehrin yanı sıra Abu Dis, Girne, Gümrü, Kudüs, Erivan ve Ramallah’a taşıyacak. Gaziantep’te 7, Şanlıurfa’da 2 farklı noktada da Arapça altyazıyla Suriyeli mültecilere özel gösterimler gerçekleşecek. Gösterimlerin ardından İstanbul’da yönetmenlerle yapılacak söyleşiler internet üzerinden canlı yayınlanacak ve bu şehirlerdeki katılımcılar da sohbeti izleyip, yönetmenlere soru sorabilecek.

    İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali tarihleri;

    18-28 Şubat 2016 - İstanbul

    3-6 Mart 2016 - Ankara & İzmir

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top