Hesabım
    Zootropolis: Hayvanlar Şehri'nden Shakira'lı Video!

    Disney'in yeni animasyonundan soundtrack videosu yayınlandı.

    Karmakarışık ve Bolt gibi sevilen animasyon filmlerinin yönetmeni Byron Howard ve Rich Moore'un yönetmen koltuğunda oturduğu Zootropolis: Hayvanlar Şehri'nden Grammy ödüllü sanatçı Shakira'lı müzik klibi ve Türkçe afiş geldi.

    Filmin soundtrack albümünde yer alan ünlü sanatçı "Try Everything" parçasının videosunda da boy gösterdi. Disney ekibinin yeni animasyon bombası olan yapım medenileşmiş ve teknoloji kullanabilen hayvanların bir arada yaşadığı bir şehirde yaşanan ilginç bir polisiye öyküsünü perdeye taşıyor. Shakira Zootropolis'in en büyük sanatçısı Gazelle'i seslendiriyor. Albüm iTunes üzerinden müzikseverlerle buluşmaya başladı bile!

    İyimser tavşan polis Judy Hopps'un üzerinden ilerleyen hikayede, kendini rütbeli polislere kanıtlamak isteyen Judy, bir davayı çözebilmek için geveze ve hilekar tilki Nick Wilde ile elele veriyor. Judy'yi Ginnifer Goodwin, Nick'i ise Jason Bateman seslendirirken filmin seslendirme kadrosunda yer alan diğer isimler ise; Idris Elba, Octavia Spencer, Tommy Chong, Nate Torrence, Jenny Slate, Alan Tudyk, Raymond Persi, Bonny Hunt ve Don Lake oluyor. Zootropolis: Hayvanlar Şehri 10 Haziran'da yerli sinemalara uğrayacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top