Hesabım
    Assassin’s Creed'ten Yeni Kare!

    Assassin’s Creed filminden yepyeni bir kare yayınlandı.

    Dünyada fenomen haline gelmiş popüler video oyunundan beyazperdeye uyarlanacak olan Assasin’s Creed'ten taze fotoğraf geldi.

    Oscar aday adayı olarak görülen Macbeth filminin beyazperdelere yakışan ikilisi Michael Fassbender ve Marion Cotillard'ı tekrar başrolde izleyeceğimiz Assasin’s Creed filminde Cotillard'ın babası rolünde Muhteşem Yaratıklar'da Macon olarak boy gösteren Oscar ödüllü oyuncu Jeremy Irons, Fassbender'ın babası rolünde ise kalplerde Harry Potter serisinin Deli Göz Moody'si olarak yer eden usta oyuncu Brendan Gleeson bulunurken, filmin kadrosunda Ghostbusters filminde boy gösterecek olan Michael Kenneth WilliamsAriane Labed ve Denis Ménochet da yer alıyor. 

    Genetik kodunun kilidini kırması ile atalarının hatıralarına erişim sağlayabilen Callum Lynch, 15. yüzyıl İspanya'sında yaşayan atası Aguilar'ın maceralarına katılıyor. Gizli bir topluluk olan Asassins'in soyundan geldiğini öğrenen genç adam yeni kazandığı beceriler ile baskıcı ve güçlü organizasyon Templer'ın karşısına çıkıyor. 

    Assasin’s Creed 23 Aralık 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top