Hesabım
    Son Kuşlar İstanbul Film Festivali'nde Yarışacak!

    Son Kuşlar filmi 35. İKSV İstanbul Film Festivali'nde yarışmaya hak kazandı.

    29 yaşındaki genç yönetmen Bedir Afşin’in ilk uzun metrajlı filmi olan “Son Kuşlar”, 35. İKSV İstanbul Film Festivali kapsamında verilecek “Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü” için yarışmaya hak kazandı.

    TRT TV Filmleri projesi kapsamında bir TRT ve Arkadaş Film yapımı olarak çekilen “Son Kuşlar” filmi, 2012 yılında bir trafik kazasında yaşamını yitiren genç yönetmen Seyfi Teoman anısına 35. İKSV İstanbul Film Festivali’nde verilecek “Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü” için mücadele edecek. 

    35. İKSV İstanbul Film Festivali’nde “Yeni Türkiye Sineması” kapsamında 9 Nisan’da gösterilecek olan “Son Kuşlar”, günümüzde büyük kentlerde yaşayan her bireyin temel şikâyetlerine sahip olan esnaf Bekir’in bir süreliğine İstanbul’u terk edip memleketine tatile gitmesini ve onun av merakı sonucu köyde gelişen olayları anlatıyor. “Son Kuşlar”ın senaryosunu Bünyamin Duranoğlu ve Bedir Afşin yazdı, yapımcılığını ise Bünyamin Duranoğlu üstlendi. Filmde Şahverdi Ali Eren, Fatma Öney, Sencar Sağdıç, Ergül Coşkun, Tolga Kortunay, Fatih Sönmez ve Turgay Atalay rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top