Hesabım
    Siccin 3: Cürmü Aşk Geliyor!

    Siccin serisi 3. devam halkasıyla devam ediyor.

    2014 yılında yerli korkuseverlerin karşısına çıkan ve 1 yıl arayla devam halkası Siccin 2 ile gelen yerli korku serisi bu kez 3. devam halkası Siccin 3: Cürmü Aşk ile sinemaseverlerle buluşacak.

    2 Eylül’de vizyona girecek olan film 2 çocukluk arkadaşının başlarına gelen kadersiz olayları konu alacak. Sedat’ın kız kardeşi Kader'le evlenen, ancak yaptığı araba kazası sonucu hem oğlunun felç olmasına, hem de eşinin hafızasını kaybetmesine sebep olan Orhan, kaza için hem çocukluk arkadaşı hem de bacanağı Sedat'ı suçlar. Sedat, duyduğu vicdan azabı ve yaşadığı tuhaf ürkütücü olaylar nedeniyle iyice dağılır. Orhan ise intikamını almaya kararlıdır. 

    Filmin yönetmenliğini üstlenen Alper Mestçi “Türkiye’de ilk defa işlenen bir hikaye ve başka bir örneği yok” dedi. Çekimleri Sarıyer ve Beykoz çevresinde gerçekleştirilenfilmin oyuncu kadrosunda Adnan Koç, Büşra Ayaydın, Cem Uslu, Nevin Efe, Yavuz Pekdiker, Elif Baysal, Yavuz Çetin, Ömer Musab Küçükler gibi isimler yer alıyor. Yönetmen Mestçi, Bekir Acar ile birlikte senaryoya imza atarken, filmin görüntü yönetmeni ise Serdar Armutlu. Filmin müziklerine de Reşit Gözdamla imza atıyor. 

    Film, The Moments Entertainment dağıtımıyla 2 Eylül’de vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top