Hesabım
    Cinemaximum Sinemaları Artık Mobilde!

    Mars Cinema Group, Cinemaximum'un mobil uygulamasını yayına aldığını duyurdu...

    Dünya standartlarındaki modern sinemalarını Türkiye çapında sinema seyircisinin hizmetine sunan Mars Cinema Group, sinemaseverlerin hayatını kolaylaştıracak yepyeni bir mobil uygulamayı da yayına aldı. Film izleme deneyimini mobil platformlara taşıyan Cinemaximum uygulaması, kullanıcı dostu yönüyle App Store ve Google Play’de sinemaseverlerin indirmesine açık!

    Vizyondaki filmler hakkında bilgilerin de verildiği uygulamada aynı zamanda fragmanlar da izlenebiliyor. Filmlerin seans ve salon bilgilerinin de sunan uygulama üzerinden gerçekleştirilebilen en önemli özellik ise bilet satışı. 

    Uygulamaya Mars Cinema Club kartıyla üye girişi yapan sinemaseverlere özel avantajlar da sunuluyor. Üyeliği olmayan kullanıcılar ise uygulama üzerinden kolaylıkla Mars Cinema Club üyesi olabiliyor.

    Mars Cinema Group Hakkında

    Sinema sektörüne yön veren çalışmalar gerçekleştiren Türkiye’nin lider sinema grubu Mars Cinema Group; Cinemaximum salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiriyor.

    Uygulamaları indirmek ve detaylı bilgi almak için https://www.cinemaximum.com.tr/cinemaximum-mobil-uygulamalari-yayinda adresini ziyaret edebilirsiniz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top