Hesabım
    4. Uluslararası Canlandıranlar Film Festivali Yarın Başlıyor!

    4. Uluslararası Canlandıranlar Film Festivali start veriyor.

    Tamamen ücretsiz gerçekleştirilen Canlandıranlar Festivali karar 21 Nisan gecesi özel bir buluşma ile açılıyor. Bu sene farklı bir yaklaşımla, animasyon yapan ve sevenleri, daha samimi ortamlarda bir araya getirmeye hedefleyen Canlandıranlar Festivali'nin bu yılki film gösterimleri ve sohbetleri Türkiye’deki iki büyük animasyon stüdyosunda gerçekleştirilecek. Animasyoncular ve animasyon sevenler birlikte film seyrederek, sohbet ederek, Türkiye’deki animasyonun geçmiş ve geleceğine bakacaklar.

    25 Nisan Pazartesi günü, saat 17:00'de ANİMA İSTANBUL’un Maslak’taki stüdyosunda Kötü Kedi Şerafettin filminin yapım süreci mercek altına alınacak. Filmi üretenlerden yapımın hikayelerini anlatacaklar. Ayrıca Türkiye’de geçen sene üretilmiş yeni kısa canlandırma filmlerinden bir seçki seyredilecek. 26 Nisan Salı günü, saat 18:00'den sonra ise; KOFF Animation’ın Tophane’deki stüdyosunda animasyonun yeni kullanım alanlarına yoğunlaşılacak. Gökhan Okur ve ekibi sosyal medyada oyun ve animasyonu birleştiren yeni projeleri Şöhretin Bedeli’ni anlatacaklar. Ayrıca, Türkiye'deki ilk animasyon filmlerinden olan, “Amentü Gemisi Nasıl Yürüdü” filminin Fethi Kaba tarafından yenilenmiş hali de gösterilecek.

    Festivalin her yıl tekrar eden SAYGI bölümünde ise bu sene efsane İzocam reklamlarının yönetmeni Orhan Büyükdoğan ile bir söyleşi yer alıyor. Bu söyleşi 26 Nisan Salı günü, saat 10:30’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’nde Grafik Tasarım Bölümü’nde gerçekleşecek.

    Sınırlı sayıda kişinin katılabileceği bu çok özel seanslarda yerinizi ayırtmak için info@canlandiranlar.com adresine mail atabilirsiniz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top