Hesabım
    Vurgun Filminden Türkçe Poster Geldi!

    Nicolas Cage suçluların peşinde!

    Daha önce Beneath Contempt filmine imza atmış olan Benjamin Brewer ve ilk uzun metraj işine imza atan kardeşi Alex Brewer'ın yönetmen koltuğunu paylaştığı Vurgun filminden Türkçe poster geldi.

    Sıkıcı idari işlerde görevli ve fazladan para kazanabilmek için çaldıkları Sivil Servis Sınav sorularını diğer memurlara satan polis memurları Waters ve Stone bir eroin satıcısının, çok yüksek bir kefalet ile serbest kaldığını öğrendiklerinde bu kadar fazla miktarda nakitin kaynağını bulmaya karar verirler. Buldukları ipuçları içine banka kasası yapılmış soğuk hava deposuna ulaştırır. Kasanın içinde her ne varsa soymak ve ikiye bölüşmek üzere bir plan yaparlar.  Ancak kasanın neler içerdiğini öğrendiklerinde, geriye dönmek için artık çok geç olmuştur.

    Başrollerine Hollywood'un vazgeçilmez 'iyi adam'ı Nicolas Cage ve Frodo rolüyle özdeşleşmiş Elijah Wood'u yerleştiren filmin kadrosunda Sky FerreiraJerry LewisKevin WeismanSteven WilliamsAbigail Rich ve Keston John da yer alıyor. Filmin senaryosunda yönetmen Brewer'a Alex Hirsch eşlik ediyor. Film ülkemizde 3 Haziran'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top