Hesabım
    Valerian Setinden Eğlenceli Kutlama!

    Valerian setinden gelen yeni video çekimlerin tamamlandığını müjdeledi.

    Fransız çizgi romanın beyazperde uyarlaması olacak olan Valerian and the City of a Thousand Planets'ın çekimleri tamamlandı! Set ekibi bu müjdeli haberi olabilecek en keyifli şekilde kutladı.

    Zamanda ve uzayda yolculuk yapan zaman yolcusu ajanı Valerian ve onun kızıl saçlı yardımcısı Laureline’in maceralarını konu alan filmin kadrosunda pop ikonu Rihanna, Kumandan Arün Filitt rolünde göreceğimiz Clive OwenEthan HawkeHerbie Hancock ve Life filmindeki performansıyla göz dolduran Dane DeHaan'ın da yer alıyor. DeHaan ajan Valerian'ı canlandırırken, Cara Delevingne de Valerian'ın yardımcısı Laureline rolünü üstlenecek. 

    Filmde ikili, biz gezegenlik bir galaksi sisteminin baş gezegeni olan Syrte'i keşfe gidecek. Amaçları orada Dünya için bir tehlike olup olmadığını denetlemek olan ajanlar, aristokratlar tarafından yönetilen ve çürüyen bir imparatorluğu ve de devrime susamış bir halkı keşfetmenın yanı sıra perdelerin ardından tüm yönetimi ele geçiren maskeli akil adamların tarikatını ortaya çıkaracak. 

    Pierre Christin ve Jean-Claude Mézières’in ilk olarak 1967 yılında ortaya çıkardığı ve Fransanın en popüler çizgi romanlarından biri olan Valerian & Laureline, 21 dile çevrildi ve dünya çapında 10 milyon kopya sattı. Valerian and the City of a Thousand Planets27 Temmuz 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top